Zoete aardappelrösti met kerrie

Recept Afdrukken
Zoete aardappelrösti met kerrie
Maaltijd Bijgerecht, Lunch, Ontbijt
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
rösti's
Ingrediënten
Maaltijd Bijgerecht, Lunch, Ontbijt
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
rösti's
Ingrediënten
Instructies
  1. Rasp de zoete aardappel en gooi de rasp in een grote kom.
  2. Voeg de eieren, kerriepoeder, zout, peper en kastanjemeel toe. Goed roeren.
  3. Zet een grote koekenpan op middelhoog vuur en laat wat kokosolie in de pan smelten.
  4. Neem steeds een handje van het röstimengsel en vorm hier een 'koekje' van.
  5. Bak de rösti's (er passen er waarschijnlijk 4 of 5 tegelijk in de pan) in ongeveer 4 minuten per kant gaar, totdat de buitenkant goudbruin is.
  6. Eet smakelijk!
Notities

Voedingswaarde per rösti (als je er 8 hebt gemaakt):
98Kcal, 17g Koolhydraten, 3g Eiwit, 2g Vet.

Deel dit Recept
Mogelijk door WP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *