Spinazie Champignon Soep

Recept Afdrukken
Spinazie Champignon Soep
Maaltijd Lunch, Voorgerecht
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Lunch, Voorgerecht
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Zet een koekenpan op het vuur en verhit hierin de kokosolie. Snipper de ui en snijd de knoflook in kleine stukjes. Fruit vervolgens de uitjes en de knoflook.
  2. Snijd de champignons in plakjes en verwarm deze even mee. Zet ondertussen een soeppan op het vuur en breng hierin alvast de groentebouillon aan de kook.
  3. Voeg de inhoud van de koekenpan toe aan de groentebouillon, evenals de spinazie. (Houd eventueel een paar champignons apart om mee te garneren).
  4. Voeg het zout en de kruiden toe en laat het geheel ongeveer vijf tot tien minuten doorkoken.
  5. Haal de pan van het vuur en gebruik de staafmixer om er een gladde soep van te maken.
  6. Garneer eventueel met een paar champignon plakjes en serveer warm.
Notities

Voedingswaarde per portie:
112 Kcal, 10g Koolhydraten, 6g Eiwit, 7g Vet

Deel dit Recept
Mogelijk door WP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *