Peanutbutter Chocolate-Chip Cookies

Recept Afdrukken
Peanutbutter Chocolate-Chip Cookies
Maaltijd Snack, Tussendoortje
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
koekjes
Ingrediënten
Maaltijd Snack, Tussendoortje
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
koekjes
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 ºC en bekleed een bakplaat met bakpapier.
  2. Doe de ghee en de pindakaas in een bakje. Laat dit in ongeveer 30 seconden zacht worden in de magnetron.
  3. Voeg in een kom alle ingrediënten samen en meng goed. Kneed het geheel vervolgens met de handen tot een grote deegbal.
  4. Neem steeds een handje deeg en rol hiervan met de handen een balletje. Leg elk balletje met voldoende tussenruimte op de bakplaat en plet deze een klein beetje met een vork. Met deze hoeveelheid deeg kun je ongeveer 10 koekjes maken.
  5. Bak de koekjes ongeveer 20 minuten op 180 ºC. De koekjes mogen best nog een beetje zacht zijn als ze uit de oven komen.
  6. Serveer de koekjes warm, dan zijn ze het lekkerst. Bewaar overgebleven koekjes (haha!) in een afgesloten trommel.
Notities

Gemiddelde voedingswaarde per koekje (indien 10 koekjes gemaakt):
Kcal: 225, Vetten: 14g, Koolhydraten: 20g, Eiwitten: 5g

Deel dit Recept
Mogelijk door WP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *