Paleo Boterkoek

Recept Afdrukken
Paleo Boterkoek
Kook Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 30 minuten
Porties
porties
Ingrediënten
Kook Tijd 10 minuten
Passieve Tijd 30 minuten
Porties
porties
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Doe twee eieren, de ghee, de dadels, de gember, de koekkruiden, citroensap, baking soda, vanille en zeezout samen in de blender totdat er een glad mengsel is ontstaan. Dit kan ook een een kom met een staafmixer.
  3. Voeg de tijgernotenmeel toe en schep het geheel goed om totdat er een glad beslag is ontstaan.
  4. Bekleed een vierkant bakblik met bakpapier. Schep vervolgens het beslag in de bakvorm en strijk het glad. Gebruik eventueel een vorm om er patroontjes in te maken.
  5. Klop het overgebleven ei los in een kommetje en bestrijk vervolgens de bovenkant van de ongebakken boterkoek ermee.
  6. Zet het geheel in de oven en bak in 30 minuten gaar.
  7. Laat de boterkoek nog even afkoelen in het bakblik voordat je het eruit haalt; het is nog zacht en breekbaar. Ze het vervolgens nog even in de koelkast totdat het stevig genoeg aanvoelt om in porties te snijden.
  8. Enjoy!
Notities

Gemiddelde voedingswaarde per portie (indien verdeeld in 12 porties):
Kcal: 323, Koolhydraten: 61g, Vet: 27g, Eiwit: 6g

Deel dit Recept
Mogelijk door WP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *