Mini Appeltaart

Recept Afdrukken
Mini Appeltaart
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
Personen
Ingrediënten
Voor de korst
Voor de vulling
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
Personen
Ingrediënten
Voor de korst
Voor de vulling
Instructies
  1. Bekleed een mini springvorm met bakpapier en verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Neem een kleine kom. Breek hierin het ei en klop deze los met een vork. Voeg vervolgens de ghee en de droge ingrediënten toe en meng dit goed met een vork of lepel.
  3. Als de ingrediënten voor de korst goed gemengd zijn, kneed het deeg dan tot een bal met de handen. Als het deeg te plakkerig is, voeg dan wat extra kastanjemeel toe.
  4. Druk het deeg in de springvorm en bedek hiermee de bodem en de zijkanten. Zet de bakvorm met korst ongeveer 10 minuten in de oven terwijl je de vulling maakt.
  5. Neem een andere kom. Snijd de appel in kleine blokjes en doe dit samen met de Creamed Coconut, amandelpasta en kruiden in de kom. Meng het geheel goed.
  6. Haal de korst uit de oven en schep de vulling erin. Zet het geheel ongeveer 15 tot 20 minuten terug in de oven.
  7. Haal het taartje uit de oven en laat enkele minuten staan totdat de korst stevig genoeg is om de springvorm te verwijderen.
  8. Serveer het liefst warm. Lekker met een flinke toef opgeklopte kokosroom, amandelschaafsel of een andere topping naar keuze.
Notities

Voedingswaarde per portie:
315 Kcal, 19g Koolhydraten, 10g Eiwit, 26g Vet

Deel dit Recept
Mogelijk door WP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *