Kersen’kwark’taart

Recept Afdrukken
Kersen'kwark'taart
Prep Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Prep Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Instructies
  1. Begin met het maken van de bodem. Doe de noten, de dadels, de kokosolie, de geraspte kokos, de kaneel, de piment, de gemberpoeder en het zeezout in een maatbeker of kom. Gebruik een staafmixer om de ingrediënten te hakken en te vermengen. Het is niet erg als er nog stukjes in zitten.
  2. Verdeel het mengsel over de bodem van een mini-springvorm en druk het stevig aan.
  3. Maak nu de vulling. Doe de kokosmelk, de kersen, het chiazaad, de cashewpasta en de vanille in de blender, of doe het in een maatbeker en gebruik een staafmixer om er een glad mengsel van te maken. Roer daarna de cocoa nibs er doorheen.
  4. Giet het mengsel in de springvorm.
  5. Zet de kwarktaart enkele uren tot een nachtje in de koelkast om op te stijven.
  6. Als de taart stevig genoeg is, haal dan zijkant van de springvorm eraf en gebruik een taartschep om de taartbodem los te maken van de onderkant van de springvorm.
  7. Verdeel in vier porties en garneer eventueel met wat extra kersen, cocoa nibs en kokosvlokken.
Deel dit Recept
Mogelijk door WP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *