Fruit Flensjes

Recept Afdrukken
Fruit Flensjes
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
Flensjes
Ingrediënten
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
Flensjes
Ingrediënten
Instructies
  1. Doe alle ingrediënten bij elkaar (behalve de rozijnen en de kokosolie) en gebruik een blender of een staafmixer om er een glad beslag van te maken. Je kunt dit eventueel ook met de hand doen, dan moet je eerst de banaan prakken voordat je alles mengt.
  2. Schep eventueel de rozijnen door het beslag heen.
  3. Verhit wat kokosolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Schep of giet ongeveer een derde van het beslag in de pan. Kantel de pan rondom om het beslag iets uit te laten lopen.
  4. Bak het flensje enkele minuten aan de ene kant. Als het beslag aan de bovenkant stolt, gebruik dan een spatel om het flensje voorzichtig te keren.
  5. Bak enkele minuten de andere kant van het flensje gaar. Als beide kanten goudbruin gebakken zijn, breng het flensje dan over op een bord en herhaal het proces enkele keren totdat het beslag op is.
  6. Serveer met vers fruit, wat noten, cocoa nibs, ahornsiroop, kokosvlokken of andere toppings naar keuze.
Notities

Voedingswaarde per flensje (zonder toppings):
149 Kcal, 6g Koolhydraten, 10g Eiwitten, 13g Vet

Deel dit Recept
Mogelijk door WP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *