Carrot Cake Protein Pancakes

Recept Afdrukken
Carrot Cake Protein Pancakes
Maaltijd Lunch, Ontbijt
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
Pannenkoekjes
Ingrediënten
Maaltijd Lunch, Ontbijt
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 10 minuten
Porties
Pannenkoekjes
Ingrediënten
Instructies
  1. Ik gebruik voor dit recept een staafmixer. Je kunt een blender of keukenmachine gebruiken, of alles met de hand doen.
  2. Breek de drie eieren in een maatbeker. Voeg hier alle ingrediënten aan toe behalve de wortelen, de rozijnen, de walnoot stukjes en de optionele 'toppings'. Gebruik een staafmixer om hier een glad beslag van te maken.
  3. Rasp de wortelen en voeg deze toe aan het beslag, samen met de rozijnen en de walnoot stukjes. Meng goed.
  4. Verhit een scheut walnootolie in een koekenpan op hoog vuur.
  5. Giet/schep een derde van het beslag in de pan. Laat het beslag een beetje uitlopen aan alle kanten.
  6. Bak het pannenkoekje ongeveer twee minuten aan één kant, totdat de bovenkant lichtelijk gestold is en belletjes krijgt. Draai de pannenkoek dan om en bak de andere kant ook ongeveer 2 minuten.
  7. Herhaal het proces nog twee keer met de rest van het beslag.
  8. Serveer de pannenkoekjes warm, eventueel met een topping van coconut cream (zacht gemaakt, eventueel gemengd met wat citroensap en kaneel) en een scheut ahornsiroop.
Notities

Voedingswaarde per pannenkoekje (zonder toppings):
264 Kcal, 11g Koolhydraten, 16g eiwitten, 17g vet.

Deel dit Recept
Mogelijk door WP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *