Bietenstamppot

Recept Afdrukken
Bietenstamppot
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
porties
Ingrediënten
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
porties
Ingrediënten
Instructies
  1. Schil de koolraap en de pastinaak en snijd deze in partjes. Doe ze samen in een grote pan en breng in ruim water aan de kook.
  2. Rasp ondertussen de bieten en snipper de uitjes.
  3. Zet een koekenpan op het vuur en fruit de gesnipperde uitjes in een klein beetje kokosolie.
  4. Prik met een vork in de koolraap/pastinaak. Als het zacht geworden is, haal dan de pan van het vuur en giet het water af.
  5. Doe de geraspte bieten en de uitjes in de pan bij de koolraap en pastinaak. Gebruik een stamper om het geheel goed door elkaar te prakken.
  6. Voeg een eetlepel kokosolie, zout, peper, nootmuskaat en kaneel toe. Stamp het geheel nogmaals goed door elkaar.
  7. Laat het geheel zo nodig weer even warm worden op het vuur.
  8. Eet smakelijk! (Tip: erg lekker met een gehaktbal of twee..)
Notities

Voedingswaarde per portie:
Kcal: 137. Eiwitten 3g, Koolhydraten 20g, Vetten 4g.

Deel dit Recept
Mogelijk door WP Ultimate Recipe

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *