Links

The Paleo Mom 
Super handige (Engelstalige) site over alle in’s & out’s van het Paleo principe. Veel wetenschappelijke achtergrondinformatie, op een simpele manier uitgelegd. Ook recepten en lifestyle tips.

NLProfiling

Bij gezondheidsklachten wil je het liefste een snelle, duurzame oplossing. Dat geldt net zo goed voor geestelijke gezondheid, want alles staat met elkaar in verband. Heb je last van stress, burn-out, angsten/fobieën, of wil je gewoon verder op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? NLProfiling helpt je daarbij.

LieverLos
Lieverlos is een natuurgeneeskundig praktijk gespecialiseerd in therapeutische Thaise massage en een kleinschalige yin-yoga en mindfullness studio. Hier draait het om ontspanning en balans, het is een plek waar je stress- en pijnklachten achter je kunt laten.

Bureau Personal Development

Bureau Personal Development (BPD) is gespecialiseerd in het optimaliseren van persoonlijke groei van mensen en effectieve ontwikkeling van mensen zowel privé als binnen organisaties. Met veel passie en plezier levert BPD resultaatgerichte, zakelijke en individuele opleidingen, trainingen, en coachingstrajecten. BPD biedt de meest krachtige methodieken en technieken aan op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling zoals: Neuro Linguistisch Programmeren (NLP), Dynamic Value Systems (DVS), Analytic Profiling (AP), Onbewuste Denkprocessen (Hypnose en Perceptie).

 

 

Comments are closed